A Regisztráció a jobboldali sávban van! Értelmezd és kattins bele a két kis fehér négyzetbe!
[X] Bezárás

Regisztráció

  • a regisztráció és a webtv csatornák használata Ingyenes!
  • azonnal megmutathatod barátaidnak /"élményosztó link"/

Az adatbázis kialakítását az Adatvédelmi Biztos Irodájánál bejelentettük, a nyilvántartási azonosítója: 01397-0002.

Bármikor leiratkozhatsz a torles@ingyentv.hu címen. Ha nem működik valami, előbb nézd meg a GY.I.K.-et ! Ha ez nem elég, írj az ingyentv@ingyentv.hu címre.

A regisztrációval elismered, hogy a névlistára önkéntesen iratkozál fel és hozzájárulsz ahhoz, hogy a Tibidabo Bt. mint e honlap tulajdonosa Hírlevelet / Partneri ajánlatot küldjön számodra.

Tibidabo Bt, 1124 Bp. Kiss János altb. 59,
felelős kiadó/szerk: Szegő Miklós


Felhasználási feltételek

Jelen honlap URL-címeit a honlapot üzemeltető Tibidabo Bt. kizárólag nyilvános, bárki által hozzáférhető forrásokból szerezte be.

A linkek mögötti tartalmakért nem vállalunk felelősséget. Mindazonáltal, amennyiben bármely harmadik fél érdekei sérülnek bármely a honlapon elhelyezett URL linkkel kapcsolatosan, társaságunk azt a linket azonnal eltávolítja.

Kijelentjük, hogy a linkek mögötti tartalom megtekintésén túl, minden azzal kapcsolatos tevékenység /elsősorban a tartalom másolása, sokszorítása, terjesztése/ törvénybe ütköző cselekedet és felhasználóinkat kifejezetten kérjük ennek tudomásulvételére.

Ebben az értelemben a felhasználó felel minden a fentiekkel ellentétes cselekedetéért. A www.ingyentv.hu kiadója a Tibidabo Bt. nem tehető felelőssé azért amennyiben bármely felhasználója megsérti az URL linkek mögötti tartalmakra vonatkozó szerzői jogokat.

Kedves Regisztráló!

Az Európai Unió új általános adatvédelmi szabályzata (GDPR) alapján elkészítettük a saját tájékoztatónkat.
Kattints bele az alábbi két kis négyzetbe, majd regisztrálsz.
A neved és a jelszód megadásánál csak ékezet nélküli betűket és számokat használj!

@


WebTV/Extrák - 100 országból, webTV-k és neten is elérhető televíziók Magyar webTV-k legjava, gyakori frissítéssel, csak nálunk! A legfrisebb MAI videókat itt megtalálod! PPS-ek és Panorámák Ingyenfilmek - Modern rajzfilmek Videóklippek Webrádiók